FAQ - Veelgestelde vragen

Voor wie is de app bedoeld?

De HomyBaky app is bedoeld voor iedereen die graag wil bakken. Vaak zijn recepten ingewikkeld en moet je veel ingrediënten in huis halen die je maar eenmalig gebruikt. HomyBaky is opgezet om recepten eenvoudig te bakken. Met de stapsgewijze instructies kun je gemakkelijk heerlijke taarten, koeken, cakes of sloffen bakken. Graag willen wij iedereen net zo (bak)enthousiast maken als wij.


Door wie is de app gemaakt?

De HomyBaky app is bedacht en gemaakt door een enthousiaste thuisbakker en een software programmeur. Wij zijn enthousiast geworden bij het idee om samen een app te maken door onze twee passies te combineren. Elk onderdeel van de HomyBaky app maken we zelf: de ontwikkeling en het onderhoud van de app, de recepten en de foto's. Samen werken we vol passie om een zo goed mogelijke app te realiseren. We hopen op deze manier het bakenthousiasme bij veel mensen over te brengen.


Hoe kan de HomyBaky app worden gedeeld?

De HomyBaky app kan op de volgende manier met al je vrienden, familie, collega's, buren et cetera worden gedeeld:


Apple iPhone/iPad

  • Open de HomyBaky app
  • Ga naar het tabblad 'Meer'
  • Druk op de functie 'deel deze app'
  • Deel de app met wie je wilt via: mail, Whatsapp, berichten et cetera


Komen er nieuwe recepten in de HomyBaky app?

Met regelmaat zullen er nieuwe recepten worden toegevoegd in de HomyBaky app. Heb je zelf een heerlijk bakrecept en vind je dat deze thuishoort in de app, dan kan deze worden opgestuurd. Gebruik hiervoor de HomyBaky app optie: 'Stuur een recept'.


Apple iPhone/iPad

1. Open de HomyBaky app 

2. Ga naar het tabblad 'Meer'

3. Druk op de functie 'Stuur een recept'

Belangrijk: stuur altijd een duidelijk recept met bijbehorende foto. 


Hoe kan ik de HomyBaky app beoordelen?

Ben je tevreden over de app, laat dan een (positieve) review achter in de App Store.

Heb je andere vragen of suggesties over de app, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@homybaky.com


Delen & Nieuws & Media?

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zodat iedereen kan genieten van de HomyBaky app. We hopen dat je de app daarom wilt delen met iedereen in je omgeving. Volg ons ook op onze Facebook site, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste HomyBaky nieuws.


Wordt de HomyBaky app geüpdatet?

We updaten en verbeteren de app met regelmaat. Daarom is het belangrijk dat je de app ook zelf blijft updaten op je iPhone of iPad via de App Store. Op deze manier kun je blijven genieten van de laatste recepten, snelheidsverbeteringen en app optimalisaties. Wel moet er dan genoeg geheugen beschikbaar zijn op je iPhone of iPad om de updates succesvol uit te voeren. Daarnaast is een snelle internetverbinding van belang om een stabiele en snelle gebruikerservaring te krijgen.


Hoe moet ik de HomyBaky app updaten?

Wij raden aan om de automatische updates aan te zetten. Dat kan als volgt:


Apple iPhone/iPad

1. Open de app 'Instellingen' op je iPhone op iPad

2. Ga naar 'App Store'

3. Zet bij 'Automatische downloads' de schakelaar aan bij 'App-updates'


De HomyBaky app zal vervolgens automatisch worden geüpdatet, wanneer er een nieuw update beschikbaar is. 


De HomyBaky app crasht, wat nu?

  • Wanneer de HomyBaky app crasht of niet goed opstart, is het belangrijk om te controleren of je iPhone of iPad verbonden is met het internet via een snelle WiFi of mobiele verbinding (4g/5g). 
  • Controleer of je de laatste versie van de HomyBaky app hebt geïnstalleerd. Dit kun je controleren in de App Store. Update de HomyBaky app altijd naar de laatste versie.  
  • Controleer de iOS versie van je iPhone/iPad. De HomyBaky app werkt vanaf iOS versie 13.4. 
  • Start je iPhone/iPad opnieuw op.

*Mocht de app toch blijven crashen, verwijder deze en installeer hem opnieuw.


Kan ik samenwerken met HomyBaky?

Heeft u een idee of wilt u met ons samenwerken? De HomyBaky app is al duizenden keren gedownload en is nog volop groeiende. Op dit moment zijn er veel verschillende mogelijkheden om samen te werken, aangezien we alles in-house ontwikkelen. Denk daarbij aan: merk promotie, advertenties et cetera. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met ons via info@homybaky.com.


Ik waardeer de HomyBaky app en wil graag een donatie doen. Hoe kan ik dit doen?

De HomyBaky app en website kosten veel tijd en geld om te onderhouden. Naast het onderhoud van de app en website maken we ook kosten voor het bakken van taarten. Het maken van de recepten kost veel tijd (bedenken, uitschrijven, bakken en reviewen).

Heb je ook al veel lekkers gebakken en wil je HomyBaky steunen, zodat we de app in de toekomst ook kunnen blijven aanvullen en onderhouden? Doneer dan een bedrag en help ons om de app te blijven verbeteren. Alvast ontzettend bedankt voor de bijdrage!


Waar kan ik mijn vragen, suggesties of feedback achterlaten?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar info@homybaky.com.


Veel bakplezier!

HomyBaky Team